Hmmm


En annan sak som jag plöstligt funderar jävligt mycket på är varför bloggen hade en enorm massa besökare igår som gick igenom arkivet.

Om någon vet så kan den ju hojta till. Jag tror jag sätter min käre make IT-snillet på att luska ut vem/vilka det är som har varit och kollat igenom grejer.

Annonser

8 tankar om “Hmmm

  1. Skriv allt vad du orkar o för din egen skull. Jag har stort utbyte i alla fall. O genusperspektivet tror jag alla päron har eller har haft.

  2. Har inte varit i arkivet, men varit inne på din blogg varje dag för att se om det kommit något nytt. Saknat nytt inlägg mao, Du skriver roligt, tycker jag.

    • Hej Agi! Kul att träffas! Man får givetvis läsa precis vad man vill ur arkivet, jag blev bara fundersam när besökarantalet plötsligt tiodubblades under en dag och de/den som läste gått igenom överjävligt många gamla inlägg.

  3. Bloglovin har full koll på nya inlägg åt mig, och historian har jag rätt bra koll på själv tycker jag, så jag är alltså oskyldig 😉 Men jag ser gärna att en av mina favvobloggar uppdateras oftare 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s