Blod


Det här med mens efter att ha fött två barn är fan ingen lek. Jag blöder igenom de absolut största tampongerna som finns på marknaden på 1,5 timme.

Dessutom gör det svinont i magen i nästan en vecka. Så ont så att man kallsvettas och omöjligen kan tänka på något annat.

För att göra de extra kul pågår det här i sju dagar och cykeln är numera bara 24-25 dagar. Det betyder att jag är mensfri lite drygt två veckor innan det börjar om igen.

Fy fan. Måste det vara så här?

Annonser

6 thoughts on “Blod

 1. Finns det inte något receptfritt på Apoteket som gör att blödningen minskar? Annars skulle jag prata med mvc om jag va du. Nu är jag nääästan det, för varannan månad har jag ett helvete så jag förstår lite vad du går igenom..

  • Jo, jag har sådana. Problemet är att de är skitdyra och man ska käka typ sex stycken per dag. Jag ska kolla kom man kan få dem på recept. Mitt jobb betalar nämligen medicin på recept.

 2. Tusan också, nu fick jag ångest för det innan ens förlossningen (kan ju iofs vara bra). Hade en kollega som blödde genom tampong OCH tjockaste bindan på bara någon timme. Hon lämnade spår efter sig. Och var såklart bara halvt levande.

  • Det behöver ju inte bli så för dig. Jag blödde ganska mycket och länge även innan jag fick barn, men iofs inte i närheten av så mycket som det är nu.

   • Jag gjorde ju också det. Blödde mycket och länge alltså (och hade ont så jag svimmade av till och från). Och det blev ju sämre redan efter A, så mina förhoppningar är inte så höga att det ska vända åt rätt håll.
    Fast oavsett vilket så är jag såklart glad för de månader jag har sluppit. Och hoppas det blir några månader till minst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s