35 år igår


Ja nu är jag alltså 35 år. Igår var den stora dagen. ska jag vara ärlig så hade jag, fram till i torsdags, glömt bort att jag fyllde år på måndagen. Jag trodde att det var en vecka kvar, minst.

Det där med att bli äldre är ganska härligt tycker jag. På fullt allvar så känns det lite som att befodras eller uppgraderas för varje år. Det känns coolt och lite imponernade att vara hela 35 år. Det känns som att jag nu förtjänar lite lite mer respekt. Jag ska nog kräva lite mer respekt 😉

Som vanligt bjöd jag in släkt och vänner alldeles för snart inpå själva ”eventet”, som vanligt frågade jag jättemånga och som vanligt kom det alldeles för många för att det ska vara helt bekvämt i vår lägenhet. Jag tror att vi var 17 personer varav 5 högljudda barn. Dessutom var det ungefär 30 grader i skuggan och solen ligger på hela dagen i de delar av lägenheten där man ”socialiserar”. Varm var ordet för dagen.

Maken påminde mig om att nästa år, då kan vi vara ute i vår trädgård och på vår stora altan. Tanken var nästan svindlande underbar. Då kan jag med gott samvete bjuda alla jag har lust med och de kommer att få plats.

Det är märkligt ändå hur man ändrar preferenser med åldern. För 10 år sedan hade jag aldrig i helsike tänkt att jag skulle kunna vilja bo i ett eget hus. Helt plötsligt känns det som en strålande idé.

Som sagt, jag är en uppgraderad och förbättrad version av mig själv nu jämfört med för 10 år sedan. En visare version.

Jag är som Yoda snarare än Han Solo.

Annonser

One thought on “35 år igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s