Måndagsvikt


YES!

Minus 1,9 kilo!

Det betyder att jag har gått ner 15,4 kilo sedan den 10 januari.

YES YES YES!

Annonser

5 thoughts on “Måndagsvikt

 1. Applåder!!
  Och jag kontrar med -0,3 här också! Helt klart godkänt!

  Men eftersom du verkar så grym med din viktnedgång är jag väldigt intresserad av vad för typ av mat du äter för att få resultat? 😮

  • Jag äter inga synliga kolhydrater. Alltså inget ris, ingen pasta, ingen potatis, inget bröd. Inte allt för mycket frukt heller. Absolut inte godis och inte alkohol. Jag äter fyra gånger per dag men ofta byter jag ut t.ex. mellanmål mot en måltidsersättning. Ibland även frukost. Japp, jag är lat.

   Sen äter jag kött eller fisk som är lika mycket som min handflata exkl. fingrar och till det grönsaker som mängdmässigt är lika mycket som tre knutna nävar (inte vad som får plats i dem utan storleksmässigt ;-)). Allt är så fettsnålt som möjligt.

   Jag tränar styrka och kondition tre gånger i veckan och går minst 10 000 steg om dagen. I de stegen får inte träningen räknas in. Det ska vara vardagsmotion. Och slutligen dricker jag ungefär 2 liter vatten om dagen.

   Det här följer jag ganska slaviskt och det funkar för mig. Jag går upp i vikt av kolhydrater och mitt blodsocker går bananas. Andra kanske inte behöver ta bort kolhydrater. Man får nog fundera på vad som är ens ”svaghet” och åtgärda den biten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s