Kill me now


Säg för fasen aldrig att dina barn sover hela natten! Gör du det så är du förbannad och kommer att straffas med vakennätter.

Tyvärr gjorde jag det här misstaget och straffades för det i natt. Kl 2, 3, 4, 5 och 5:30 väcktes jag av gnälliga barn som ville ha napp instoppad. Uppvaken vid 5 var av ett större barn som drömde mardrömmar. Kl 6:45 var det tydligen morgon. Extra tidigt alltså. Som grädde på moset.

Sen fick jag sitta i den helvetiska kollektivtrafiken i drygt 1,5 timme. Bussar var sönder, pendeltåg var sönder, dörrar till det nya pendeltåget var sönder osv. efter en och en halv timme anlände jag till ögonsjukhuset för en 30 sekunder lång undersökning.

Tjohej vad jag glatt ska gå tillbaka till jobbet om fem dagar.

(Ja jag gnäller. Som fan.)

Annonser

2 thoughts on “Kill me now

 1. 6.45 som morgon är underbart ljuvligt. Vår äldsta vaknade 5.30 i morse och var pigg. ”Jag vill inte hoba mer” sa han och gallskrek då jag kommenderade honom tillbaka till sängen (tack och lov för öronproppar).

  Fast jag håller med dig om att det är tungt att gå upp en gång per timme för att stoppa i nappen.

  Vår äldsta har inte haft mardrömmar på en hel vecka nu ( ta i trä). Detta efter att jag och han letade upp alla troll i hans rum, lade dem i en plastpåse som han fick stampa och sparka på för att döda trollen och sedan slängde dem i soporna så att sopgubbarna kunde ta med sig dem till tippen och bränna dem i sin ugn.

  Tror att mardrömmarna hänger ihop med den härliga trotsåldern. Crescendot förhoppningsvis.

 2. Så är det! Skryt aldrig, för det får du äta upp! 😉
  Min unge som alltid sov hela nätter tidigare gav upp det och blev extremt mammig på nätterna lagom till jag började jobba.
  Satan vad jag var utvilad som föräldraledig! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s