Jaha


Det blev inte tusen uppvak. Det blev bara ett. Ett JÄVLIGT LÅNGT.

Mellan kl 2 och 4:30 var jag uppe och torkade rent nedkissade sängar och klappade på barn som hade jobbiga tänder som skulle upp.

Mitt mantra för dagen är: bara en vecka kvar. Bara en vecka.

Annonser

5 thoughts on “Jaha

 1. Känner så väl igen det där. Undrar fortfarande när jag ska få den där natten med hel sömn. Överväger verkligen att göra som du gjorde, ta in på hotell en natt…

  • Det tycker jag verkligen att du ska göra. Det var bland det bästa jag gjort den här föräldraledigheten. Helt underbart.
   Nu så ska jag egentligen inte klaga för Lillasyster J sover hela nätterna nu. det är nog därför som jag känner mig så manglad. Kroppen glömmer snabbt hur trött man blir av att vara vaken om natten.

 2. Tyvärr har vi två som inte vill sova nätterna igenom. Den yngste har slutat att äta på natten men är han inte förkyld och täppt i näsan så blir han arg för att han inte lyckas vända sig från rygg till mage i sömnen. Den äldste har massor av mardrömmar och en ful vana att komma upp till oss mitt i natten även om han inte har någon mardröm. Tålmodigt leder vi alltid tillbaka honom in till hans säng så någon gång ska det väl bli bättre. Och du, vi behöver alla klaga. Det ÄR tufft att vara småbarnsförälder.

  • Har Z också börjat drömma mardrömmar!? E har börjat drömma om monster poch drakar och har vaknat och storgråtit ett par gånger. Antar att det är en åldersgrej då.

   Jag har aldrig fixat att ha barn i sängen men tack och lov så har E aldrig kommit in till oss på natten. Hade hon gjort det så hade jag gjort precis som ni gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s