Jätteful


Jag känner mig helt vansinnigt ful just nu. Det är nästan så att jag blir deppig. Det är definitivt så illa så att jag undviker speglar.

Jag har inte tränat under min föräldraledighet. Av flera anledningar. Barn som aldrig sover, trötthet, lathet och allmän uppgivenhet. Därför är jag jättefet. Seriöst. Jag väger ungefär 20 kilo mer än vad jag gjorde innan Lillasyster J. Amning har inte en förtunnande effekt på mig kan jag meddela. Min kropp känns inte bra.

Jag har inte klippt mig sedan innan jag fick barn. Inte har jag färgat håret heller. Varför vet jag inte. Jag har inget bra svar alls. Fult är det i alla fall.

Jag har haft en ögoninfektion sedan slutet av augusti. Ja ni läste rätt. SLUTET AV AUGUSTI. Jag har varit hos läkare sju gånger och fått nio olika sorters ögondroppar. Nu går jag på specialistmottagning på sös och de ”ser allvarligt på saken”. Man blir inte snygg av konstant irriterade ögon. Inte kan jag ha linser heller. Glasögon och röda rinnande ögon = inte fint.

På grund av ovanstående så kan jag inte heller sminka mig kring ögonen. Mascara, concealer och eyeliner är mina utseenderäddare. Sånt har jag inte kunnat ha på flera månader.

Jag går omkring i mjuka urtvättade kläder med diverse fläckar på. Lillasyster J ser till så att det kladdas rätt bra.

Jag känner mig så sinnessjukt ful, fet, trött och tråkig. När jag börjar jobba så vet jag att jag tar tag i allt som behövs tas tag i. Det är ännu en anledning till mitt längtande. Jag ska börja ta hand om MIG igen. Det klarar jag uppenbarligen inte när jag går hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s