Sju månader


När du vaknade skrattandes denna morgon hade årets första snö fallit. Du har inte förstått det ännu, men din storasyster var oerhört faschinerad och hon fick ta på sig sin nya overall till dagis.

Jätteförkyld är du. Snoret rinner och rinner, men trots det är du nästan lika glad som vanligt. Du och din syster är så olika. Olika på två bra sätt. Du har nästan alltid ett leende på läpparna. Du skrattar ofta, är oerhört inbjudande mot alla människor och verkar vara väldigt lycklig. Din syster är lika lycklig men hon visar det på helt andra sätt, och har alltid gjort så.

Det är oerhört tydligt för både mig och din pappa att du och din syster har ett speciellt band. Det syns på dig varje gång du ser henne. Det märks på din syster som frågar efter dig så fort hon har öppnat ögonen på morgonen. Det märks när hon försiktigt försiktigt klappar dig på kinderna och pussar dig på pannan innan hon lägger sig, och det märks när du är det första hon visar upp.

Det är jag och din pappa så oerhört glada för. Vi hopppas att ert starka band finns kvar livet ut. Långt efter att vi är borta.

Idag är det sju månader sedan du föddes Lillasyster J. Vår fina dotter med den lustiga frisyren och de pigga ekorrögonen.

Annonser

5 thoughts on “Sju månader

  1. Gud sååå söt hon är, så pigga glada ögon, ser busiga ut 🙂

    ja härligt band syskon har, Isabelle är likadan… frågar efter Emelie. Emelie älskar isabelle o börjar skratta o sprattla hela hon då hon ser Isabelle, så härlig känsla man får inombords när man ser dom två tillsammans 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s