Drömlivet?


Det börjar ge med sig. Vi har valt bank och nu står det mellan två husleverantöter. Eksjöhus med sitt ”Rönnäs” och Anebyhus med ”Kvadratvägen”.

Maken ringde precis när jag hade börjat skriva inlägget. Det har visst klarnat med vilken husleverantör det blir också! Vi har valt Eksjöhus och ”Rönnäs”. Att vi hade Anebyhus som alternativ handlade om att de var ett par hundra tusen billigare, och att de hade en direkt kontakt med en bank och en person på banken. Det hade då potentiellt gått snabbare och smidigare med dem. Med lite press på Eksjöhus (som var det vi mest ville ha) så verkar de ha fixat det hela lika bra.

JIIIIIHOOOO! …säger jag lite i smyg… Man ska inte ropa hej för tidigt men det ser onekligen ut som att vi får både drömtomten och drömhuset. Nu kommer väl något annat skita sig. Det kan omöjligen vara så här bra.

Eller så kan det vara så här bra. Vi har haft vår beskärda del av jävligheter de senaste åren. Sjukdomar, två föräldrar som har dött och en massa jäkla bråk med mamman till det äldsta barnet i familjen.

Vi har det nog så här bra nu. Förstår ni? Jag har drömtomten och drömhuset, de finaste barnen och den mest älskade maken.

Jag är väldigt väldigt lyckligt lottad.

Och ja, jag är väldigt väldigt lycklig 🙂

Annonser

2 thoughts on “Drömlivet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s