12 dagar senare


Vi är ganska trötta, jag och maken. Det är en väldig massa ammande, vyssjande och underhållande av den äldre damen. Lilla E är faktiskt en av de äldre nu. Hon vill så gärna pilla och klappa på ”sin bebis” och vi står och kikar för att se till så att inga ögon skadas eller leksaker trycks in i små bebismunnar. Hon är fin med sin lillasyster. Klappar försiktigt försiktigt och bannar sig själv om hon kommer för nära ögonen. ”Baja baja, inte ögonen. Akta ögonen” Samtidigt är hon oerhört treårstrotsig och känslostormar över allt och inget.

Idag plockade vi fram hennes blanka blå trehjuling som hon fick förra sommaren av mormor och morfar. Hon var för liten då men nu… Lyckan visste inga gränser. En egen cykel! Egen! I den finaste av färger dessutom. Metallicblå.

Påskägg har Lilla E fått också. Sitt första. I det fanns cashewnötter, russin, en dricka, några gelehallon, två klubbor  och det bästa av allt; kritor som man kan rita med i badet. Vi har en färgglad kakelvägg i badrummet nu.

Det blir nog fler påskägg. Om tre timmar bär det av till mormor och morfar för påskmiddag. Om jag kommer kunna äta maten eller om jag kommer sitta och amma under hela middagen återstår att se.

Glad Påsk!

Annonser

One thought on “12 dagar senare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s