Mer blod


Eh…

Nu har jag blött näsblod sedan kl 9 i morse och klockan är snart 13. Jag har bytt den blodstoppande vadden två gånger (det står att man ska ha i den riktigt länge för att vara säker på att det har slutat) och det har resulterat i  ett blodigt inferno.

Vad gör jag nu då?

Ska jag typ gå till doktorn för att näsan inte slutar blöda?

Seriöst?

Annonser

4 thoughts on “Mer blod

  1. Det kan faktiskt vara en idé att gå till doktorn (eller iaf ringa VC). Då kan man bränna blodkärlen i näsan, så att det slutar blöda. Vet inte riktigt hur det funkar, men antar att det är ungefär det man brukar se att de gör under operationer.

    Jag brukar blöda en del näsblod och tycker att fetvadd funkar bättre än blodstillande. Själv brukar jag trycka in en tuss, sen knipa tag strax under näsroten och luta huvudet lite bakåt.

    • Nu verkar det i alla fall ha lagt sig så jag avvaktar men tack för tipset 🙂 Innan jag blev gravid den här gången så har jag inte blött näsblod sedan mellanstadiet. Mina trix är klart föråldrade. Sist lutade ajg huvudet bakåt och fick mängder av blod i halsen vilket var…obehagligt, minst sagt.

  2. Jag brukar hålla för blodkärlen på det hårda partiet på näsan (alltså benet eller vad det nu är), men har annars inte mycket tips. Lät inte kul att blöda sådär länge! Har själv blött i två timmar en gång, var inte kul… Läste någon gång att om det blöder längre än 20 minuter så ska man gå till doktorn, det lät väldigt överdrivet tycker jag men 4 timmar är nog snarare en vettig anledning för läkarbesök… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s