Fast i snökaoset


Ja.. Snökaos och snökaos…

Jag och brorsan flög in till Liverpool imorse, eftersom det inte går flighter direkt till Liverpool på helgerna. Väl på plats så möts vi av rapporter om att matchen på söndag är mycket tveksam. Sen får man veta att klubben själv begärt att den skall skjutas upp.

Vad är det då som gör att den skall skjutas upp? Jo, att det är snöigt och isigt lite här och var runt om i området. Absolut inte på planen dock. Däremot är det halt och så runtomkring. Krångligt att ta sig fram med sommardäck, risk att man kan halka lite osv…

Så för att, som man säger här i England, ”ensure the safety of all fans” så skjuter man upp matchen.

Så här sitter vi. Det är några minusgrader, det är lite snö, det är isigt här och där, men det är ju vinter…

Och hela resan är åt helvete. Omspelet blir väl någon gång mitt i veckan en onsdag i februari eller nåt annat meningslöst, och då kommer vi med all säkerhet inte kunna åka.

Så där gick den drömmen åt helvete… Just nu känns det så surt att jag saknar ord. Förhoppningsvis är jag sturskare imorgon och så satsar vi på att utforska staden ordentligt.

För övrigt så kommer bilar fram finfint, bussar också. Och tåg. Ja, ni hajar. Man får ta det lite lugnare än vanligt bara. Det är väl inte så farligt?

Fy fan, ett jävla U-land är vad det här är. Varför ska de ha krav på värme för planen och läktarna om de ändå inte kan spela för att de aldrig hört talas om vinterkängor och dubbdäck?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s