Bra skit


Gosh, här blir inte många inlägg skrivna…

Livet kör på i en hiskelig fart känns det som. Det är jobb och dagis och innebandyträningar och ridträningar och tvåårs-trots och tjänsteresor i en enda gigantisk röra.

Förra veckan sågs jag och maken inte förrän på lördag eftermiddag då båda hade varit på tjänsteresor hela veckan och i princip bara avlöst varandra på onsdagen.

Det är också mycket spännande just nu. Lilla damen pratar som aldrig förr och börjar bilda riktiga meningar och hon kan sjunga hela sånger så att det faktiskt är begripligt. Det är underbart att se hur hon pratar med oss och visar sina värld och vad som är viktigt. På dagis får vi hela tiden höra vilken fart det är i henne och hur orädd hon är inför det mesta. Hon kastar sig ut i världen, precis som vi vill och hoppas.

Sen är vi på otaliga husvisningar och det känns som att det där husköpet inte ligger värst långt i framtiden. Vi vill båda bo stort och behöver minst fyra sovrum. Det känns som att vi kommer ta i ordentligt den här gången. När jag nu flyttar så tänker jag bo i det huset många år framöver. Det ska passa både småbarnsfamiljen och tonårsfamiljen. eÉtt stort jävla hus med en stor jävla trädgård helt enkelt.

Ekonomin är väldigt ljus dessutom. Den blir bättre och bättre från år till år och nu kommer den antagligen att få ett rejält uppsving då maken precis har blivit erbjuden en riktigt respektabel chefstjänst. Jag är så STOLT över min man som lyckas pussla ihop sitt jobb med att vara den som både har lämnat och hämtat Lilla E på dagis under våren och som ändå får allt gjort och PÅ det blir erbjuden en grymt bra ny tjänst. En tjänst han inte ens hade sökt utan som han blev erbjuden för att de är så måna om att få ha honom kvar! Det är jävligt bra jobbat.

Han ser dessutom till så att vår totala inkomst är riktigt respektabel och så att de bryderier kring pengar som de flesta småbarnsfamiljer har inte är särskilt närvarande för oss. Vi kan båda jobba heltid och ändå hämta lilltjejen tidigt på dagis tack vare maken flexibla arbetstid.

Ja, jag skryter faktiskt om honom. Det är han lätt värd.

Vad mer kan man säga? Life is good!

Annonser

2 thoughts on “Bra skit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s