Spännande morgon


Jag vaknade och var rödfläckig över hela kroppen och det hettade och stack i huden. Efter ett besök på närakuten konstaterades det att jag fått en ordentlig allergisk reaktion på något jag ätit. Vad det kan ha varit vet man inte och som läkaren sa: ”du får kortison och antihistamin och sen får vi låtsas att det här inte har hänt”

???

Nu har jag fått käka 15 tabletter och ska äta fem till dagligen den närmasta veckan.

I wonder why. Inget har ju hänt.

9 thoughts on “Spännande morgon

  1. men vad underligt.. du har inte ätit nåt några dagar i rad som du annars inte brukar äta så ofta? man kan ju klara att käka ett födoämne ibland, men sedan reagera om man äter mycket av det eller regelbundet. nu är det ju pollen i luften också, vilket gör kroppen mer känslig.

  2. ”sen får vi låtsas att det här inte har hänt eftersom jag fick mitt läkarleg med frukostflingorna”?

    Hoppas du blir bra fort!

  3. Korsreaktion? En kompis hävdade att hon hade korsallergin kräftor och alkohol – konstigt, jag med! Skämt åsido, tänkte mer som ovan pollen och så jordgubbar ex.

  4. Man vet inte vad det är och det kojmmer inte utredas heller. Jag överlever och får hoppas att det inte händer igen. Just nu ser jag ut som en prickig korv 😀

  5. ..jag har en idé som om det vore Anna Skipper i egen hög person som kom på det! nu när du äter en massa nyttigt hela dagarna så har förstås alla gifter börjat bubbla upp till ytan. det är alltså giftprickar! du botar det genom att rena kroppen medelst en smoothie bestående av alger, vinäger, citronsaft och en sked linfröolja varje morgon.

  6. tesan – Nja, jag misstänker att en smoothie var mitt fall. Vi var i Nacka Forum i söndags och där drack jag en väldigt smarrig smoothie med en extra shot av lite hälsokostjox. Jag vet inte vad det var för hälskostjox men det kallades för en ”defence shot”. Så mycket för defence… Joxet är det mest misstänkta just nu vad gäller mina prickar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s