Reality calling


Nej det blir sannerligen inte mycket till inlägg nuförtiden. Dagarna går liksom åt ändå. Det ska ringas nånstans, nån släkting hör av sig, lilla E piper, det ska handlas, träffas nån, fixa nåt inför begravningen eller man ska bara göra något alldeles vardagligt.

Sen känns det ganska futtigt att komma med ett inlägg om någon kul grej som hände i affären, att lilla E springer omkring för fullt, lärde sig klättra i trappor, om det faktum att jag i mammas lägenhet hittade grejer hon sparat som övergår allt förstånd. Det är bara att konstatera att mamma var en hamster.

Sen skulle jag gärna vilja skriva ett (eller flera) inlägg om hur man börjar fundera när någon nära gått bort. Om hur tomheten känns, hur man försöker hantera det och hur sorgen kan slå till en med en käftsmäll som heter duga när man minst önskar det.

Om brevet stora tjejen skrev till sin farmor och lämnade i kistan när vi var där och tog ett sista farväl, som gjorde att jag ohejdat grät större delen av den dagen.

Om hur man känner sig konstant slut i huvudet och det spelar inte någon roll hur mycket man sover. Hur man har dåligt samvete när man är sur och grinig och tvär på dagarna för att man blir irriterad över skitsaker för att de känns futtiga i jämförelse med de stora frågor man brottas med och bara det faktum att ens tid tas upp av vardagsbesvär känns irriterande, och sen är det irriterande att man blir irriterad och ja.. ni hajar. Jag vill vara en större människa än så, vilket i sig är en ännu större belastning.

Det slutar med att man stressar för att fixa saker som att fixa till sängen, borsta tänderna, slänga in en maskin tvätt, och tömma diskmaskinen. Bisarr tillvaro.

På tisdag är det begravning. Förhoppningsvis kan man efter det återgå till lite normalare tillvaro.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s